logo

The Batman Part II: kdy se začne natáčet

Andy Serkis, který hraje Alfreda v Batmanovi Matta Reevese s Robertem Pattinsonem v hlavní roli, prozradil, kdy by mělo začít natáčení filmu The Batman Part II.

undefined

Batman II Matta Reevese byl zachráněn před čistkou DC Universe: bude putovat jako Joker: Folie à Deux v paralelní dráze nekanonických příběhů DC Elseworlds. Zatím se neví, kdy jej uvidíme v kinech, ale díky Andymu Serkisovi alias Alfredovi si nyní můžeme udělat jasnější představu o načasování. 

undefined

Batman II se bude s největší pravděpodobností natáčet na začátku roku 2025

Batman Matta Reevese s Robertem Pattinsonem v hlavní roli si díky svému autorštějšímu a noirovému pojetí vydobyl poměrně solidní sledovanost: zisk celosvětově 772 milionů dolarů vs. cca 200 milionů dolarů nákladů (zdroje Boxofficemojo a Variety). Projekt přežil nový vesmír DC a pohybuje se ve volnějším prostoru DC Elseworlds. Andy Serkis, který ve filmech s Pattinsonem hraje věrného Alfreda, prozradil, jaký časový plán mu zhruba sdělili pro Batmana II:

O filmu v podstatě nic nevím, jen jsem se právě dozvěděl, že bychom měli začít natáčet pravděpodobně začátkem příštího roku. Takže když si to spočítáte, uvidíte ho o rok a půl později. Vím, že Matt usilovně pracuje na scénáři. Matt Reeves je Matt Reeves, vím, jak výjimečný filmař to je, a tak mohu jen předpokládat, že jeho scénář bude opět brilantní, protože to, co předvedl s tím prvním filmem, bylo podle mě opravdu fantastické. S Robem Pattinsonem se mi pracovalo dobře a těším se na návrat k roli Alfreda. (Andy Serkis na ACE Superhero Comic Con 2024)

Číst další

loading